BURGERBAR AMSTERDAM EERSTE VAN DER HELSTRAAT

BURGERBAR AMSTERDAM EERSTE VAN DER HELSTRAAT Heerlijke burgers

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 271 beoordelingen
5 apr 2020 om 20:21 de burger was best lekker, alleen ik heb nu al 2x gehad dat ik mijn extra topping niet erbij heb gekregen. vandaar maar 3 sterren, betaal tenslotte voor de extra topping. verder wel prima burger
4 apr 2020 om 22:20 Het eten kwam koud aan en de patat was niet gaar. Er zaten zelfs een paar bevroren frietjes in.. Burger broodjes waren helaas ook niet getoast en viel daarom uit elkaar. Gelukkig was de kip wel lekker!
31 mrt 2020 om 9:52 Confirming this is duplicated, this is the duplicated review then...: The order got duplicated and Burger Bar realized that, cancelling the second order. Now I am waiting f a refund from Thuisbezorg and they dont even reply to my emails, I hope you fi
31 mrt 2020 om 9:51 The order got duplicated and Burger Bar realized that, cancelling the second order. Now I am waiting fir a refund from Thuisbezorg and they dont even reply to my emails, I hope you fix this soon
23 mrt 2020 om 20:52 Superlekker!
7 mrt 2020 om 22:57 Op de bon stond geen tomaat, maar er zat er toch op. Kan gebeuren. De burger was een beetje te zwaar op de maag, niet helemaal op kunnen eten.
29 feb 2020 om 20:15 Meerdere keren gebeld, maar geen passende oplossing gevonden. Absurd dat ik 90 minuten op één burger moest wachten. Als het te druk is, sluit je de bezorgdienst ipv alles te laat bezorgen.
15 feb 2020 om 11:02 Fantastic burger, but the delivery took forever omg.
7 feb 2020 om 15:46 Een van de burgers was helemaal doorweekt door vet (was dus een klef broodje), en helaas was de blauwe kaas bijna niet te proeven.
27 dec 2019 om 20:39 We are from Germany and that’s the best burger in the World! Mouthgasm!
23 dec 2019 om 21:47 Cold burger and fries delivered after 2 hours !
19 dec 2019 om 17:30 They sent me a wrong order, and without any news they sent me the right one with around 2 hours delay...